Tambour

FOM d.o.o. – SUZASTUPNIK ZA TAMBOUR

Proizvođač

Ustanovljen 1936., Tambour je danas vodeći izraelski proizvođač i izvoznik industrijskih i dekorativnih boja te jedan od vodećih svjetskih proizvođa boja. Godišnji prihod na europskom tržištu premašuje 110 mil €, a godišnji proizvodni kapacitet 100 mil. litara.
Tambour je danas pod okriljem međunarodne korporacije Kusto Roofing PTE. s godišnjim prihodom većim od 2 milijarde dolara.

Asortiman

Orijentiran na tržište profesionalaca i industrije, Tambour je razvio široku paletu boja i komplementarnih materijala. Asortiman sadrži boje za interijere i exterijere, sve materijale (metal, aluminij, cink, drvo, plastika itd), urbane i industrijske namjene (poput zaštite betona u lukama i marinama ili boja za prometnu infrastrukturu) pa do epoxi premaza za podove, elektrostatskih boja, naprednih poliuretanskih premaza i boja za automobilsku industriju.

Iako je svaki proizovd razvijen i testiran uz pomoć najmodernije tehnologije Tambourovih laboratorija te usklađen s najvišim standardima kvalitete, velika je prednost dugogodišnja upotreba i razvoj Tambour boja upravo za domaće, izraelsko tržište radi vrlo zahtijevnih klimatskih uvjeta.

Tambour-logo